Як запобігти саморазряд батареї?

Mutlu Image

Саморозряд - природний процес, який характеризується зменшенням ємності АКБ в умовах розімкнутої ланцюга. Якщо за фактом, то це розряд АКБ під час його бездіяльності. Це явище може виникати через окислювально-відновної реакції, яка проходить на обох електродах.

Чому розряджаються акумулятори:

  • відмінність потенціалу активної маси на електродах і матеріалу струмовідводу - це призведе до утворення гальванічного мікроелемента, який і буде сприяти утворенню сульфату свинцю (сульфатация пластин);
  • через бруд, яка на корпусі і клемах АКБ, це створює сприятливі умови для розряду за рахунок утворення електропровідної плівки, вона буде утворюватися між перемичками і висновками акб;
  • через показники температурного режиму електроліту і чим менше буде температура, тим повільніше буде здійснюватися саморазряд.

Найменше саморазряду схильні автомобільні акб при виробництві яких були використані найчистіші матеріали, як, наприклад, при виготовленні АКБ Mutlu. При виготовленні даних акумуляторів виробник використовував саме якісну сировину. Досягається такий ефект за рахунок скорочення обсягу легирующего матеріалу в сплавах, який використовується для виготовлення акб, а також завдяки використанню електроліту очищеної сірчаної кислоти і дистильованої води без домішок.

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок. Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок. Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.