​Цікаво про необслуговуваних акумуляторах

Mutlu Image

Розробки і створення акумулятора, що не велися дуже багато років і вперше зразки з'явилися в кінці минулого століття, коли інженери того часу створили акб зі зв'язаним електролітом і дозволили таким чином проблему з випаровуванням води.

Фахівці потім почали розуміти, що можна створити не обслуговуються тип акб, якщо зв'язати на мінусовій пластині кисень, утворювався на плюсовом електроді під час розряду акумулятора. Тому основним критерієм у створенні став кисневий цикл.

Сьогодні професіоналами своєї справи були створені 2 типу необслуговуваних АКБ, в них була використана різна технологія створення в зв'язуванні електроліту, який спочатку - рідина.

Перетворили рідкий розчин сірчаної кислоти в гелеобразную масу, за рахунок добавки спеціальних речовин-загусники (силікагель, алюмогель і ін.);

Використовували особливі сепаратори, які допомогли в адсорбаціі розчину електроліту (AGM акб). Такі сепаратори були виготовлені з максимально тоненького скловолокна, воно увібрало дуже багато рідкого електроліту. Весь цей процес ґрунтується на зв'язку для того, щоб не дати розтектися і виділити кисень.

Сьогодні в кожній лінійці у кожного виробника є не обслуговуються акумулятори, і бренд Mutlu також не є винятком. Причому це дуже якісні, зручні акумулятори, які не вимагають до себе такого постійної уваги, як обслуговується тип. Це дуже зручно в сьогоднішньому світі, коли дуже часто Ви зайняті справами і часу за доглядом машини вкрай мало. Необслуговувані АКБ Mutlu значно спрощують Вам життя і дарують дійсно надійність і спокій в впевненості на дорозі, що Ваша поїздка ніяк не порушується через акумулятора, т. К. Він завжди в строю і готовий до роботи!

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок.

Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок.

Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.