​Необслуговувані акумулятори. "Підводні камені"

Mutlu Image

У наших статтях Ви вже знайшли тему про необслуговуваних акумуляторах, в ній ми говорили про технології створення акумуляторів даного типу і трохи історії. Ми не критикуємо ніякої тип акумуляторів, ми лише розбираємо факти про їх типах.

І в кожної технології створення чого завгодно, є як плюсові боку, так і мінусові, давайте розглянемо на думку експертів в чому полягають мінусові боку розробки необслуговуваних акумуляторів. Додамо, що сучасні обслуговуються герметичні акб може і не є найкращим рішенням для того чи іншого автовласника, але неможливо посперечатися з тим, що сьогодні при дуже активному і швидкому темпі і ритмі життя це для багатьох вихід, у кого немає належного часу приділяти своєму автомобілю , але необхідно, щоб він завжди був в строю і в робочому стані. Тим більше герметичний акб він більш безпечний і у нього вже точно вдосконалені характеристики. Отже, повернемося до думки експертів.

Мінуси технології:

  • Дуже завищені вимоги до зарядного напруги, що може не дозволити встановити такі батареї на деякі марки легкових автомобілів.
  • Зазвичай ємність на 15-20% менше, ніж у звичайних і звичних нам всім свинцево-кислотних акумуляторів мають рідкий електроліт.
  • Ціна вище, ніж у звичайної батареї, якими всі ми колись користувалися.

Як бачимо всі ці мінуси вони досить суб'єктивні і нічого не говорить про те, що ця технологія об'єктивно гірше, ніж будь-яка інша. Справа в пріоритетах і можливостях авто власника.

Необслуговувані АКБ Мутлу користуються великим попитом серед наших клієнтів і кожен з них завжди задоволений своєю покупкою і якістю товару.

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок.

Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок.

Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.