Чому водій вибирає акб Мутлу

Mutlu Image

Акумулятори Мутлу користуються дуже великою популярністю і попитом не тільки в країнах СНД, але також і за кордоном. У чому переваги цих акумуляторів і чому вони з такою швидкістю набирають таких обертів у своїй популярності і купівельному? Давайте розглянемо.

  • Грати акумуляторів виробляються виробником за допомогою інноваційних сучасних технологій,
  • коли акумулятор знаходиться в неробочому стані виробник усунув можливість саморазряда, що є дуже суттєвою перевагою, у внутрішнього водного елементу рівень витрат буде набагато нижче, якщо порівнювати зі звичайною свинцевою батареєю,
  • технологія по якій були виготовлені пластини акумулятора значно вдосконалені, за рахунок цього вони не вимагають від акб обслуговування,
  • при холодному стані запуск автомобіля був збільшений на тридцять відсотків,
  • у цих акумуляторів є антикорозійне покриття, за рахунок чого вони служать набагато довше,
  • за допомогою специфічної конструкції збільшений електрохімічний ефект,
  • вони здатні на стабільну роботу без перебоїв навіть при дуже серйозних навантаженнях.

За рахунок таких явних переваг, акумулятори Мутлу виграють у своїх конкурентів, також якщо враховувати їхню цінову політику, де були виробником враховані різні зауваження водіїв, виготовлений продукт ідеальних для них і ціна його не є захмарною, а навпаки доступною для будь-якого сегменту ринку. На нашому сайті Ви знайдете широкий асортимент товарів і зможете купити акумулятор Мутлу для будь-якої марки авто недорого.

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок.

Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок.

Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.