Чому акб може вийти з ладу?

Mutlu Image

До сих пір з часів свого створення акумулятори для авто не поміняли свого основного принципу дії. Робота акумуляторних батарей будується на взаємодії мінусових і плюсових пластин, в результаті чого буде утворюватися вода і сульфат свинцю на першій пластині. Така реакція буде властива при розряді АКБ, коли відбувається зарядка, то реакція буде цілком протилежною. Мінусова пластина буде очищатися, а на плюсовій буде з'являтися діоксид свинцю.

Сьогодні ми вже знаємо, що є різні акб: теплові, тягові, стаціонарні, проте їх дієздатність укладена в одному єдиному принципі. Їх відмінності лише в будові.

Чому з'являються несправності? Чому акб зношується, за рахунок чого це відбувається?

Причина цього криється в їх пристрої. І мінусові і плюсові пластини з часом покриваються сульфатом, через це ток передається набагато менше і знижується ефективність акб. Сульфат - це основа на питання, чому зношується батарея.

Утворенню сульфату передують багато факторів, а саме:

  1. глибокий розряд,
  2. зберігання в низьких температурах,
  3. недозаряд,
  4. зберігання вирядженим,
  5. висока щільність електроліту,
  6. висока ступінь саморозряду і т.п.

Тепер Ви знаєте основні причини і знаєте те, що АКБ необхідно купувати тільки надійний і перевірений. Ви можете почитати відгуки про акумулятори Мутлу. Сьогодні - це найактуальніші і продаються акб в усьому світі. Автовласники довіряють турецькому бренду і знають, що це дійсно якість перевірена часом.

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок. Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок. Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.