Продовжити термін служби АКБ можливо!

Mutlu Image

У даній статті ми поговоримо про те, як необхідно доглядати за акумулятором для того, щоб максимально довше продовжити його експлуатаційний період. Йтиметься про всім відомих свинцевих акумуляторах.

Після того, як Вами був куплений акумулятор, для того, щоб продовжити термін його роботи, то перш за все не можна допустити того, що його заряд був менш 10.2.

Далі існують ще деякі правила:

Раз в 2 тижні потрібно перевіряти рівень електроліту і його показники не повинні бути не нижче, ніж 10-15 мм над рівнем пластин. Якщо він опустився, то потрібно долити дистильованої води.

Раз в сезон потрібно обов'язково перевіряти яке у акб стан, акумулятор необхідно чистити від забруднень, прибирати патьоки і париелектроліта, протирати акб дрантям попередньо змоченою в 10% розчині кальцинованої соди або в 10% водному розчині нашатирного спирту. Необхідно зачищати штирі і клеми дрібнозернистим наждачним папером, після чого батарею поставити на заряд годин на десять.

Раз на рік, коли все перераховане вище ви вже робили, то після заряду АКБ потрібно перевірити і відкоригувати щільність електроліту. Електроліт зазвичай повинен міститися відповідно до періодів пір року: влітку-в південних районах 1.25-1.26 г \ см.куб; в середній смузі-1.27-1.28; в північних-1.28-1.30. У зимовий період щільність збільшують на 0.02.

Це нескладні, але важливі правила, які допоможуть продовжити термін роботи Вашої батареї, але якщо Ви не забезпечуєте їй належного догляду, то можливо Вам необхідно задуматися над придбанням необслуговуваного акб Мутлу. Це високоякісні батареї, ціна їх трохи дорожче, але Ви завжди будете впевнені в їх працездатності. Купити акб Мутлу Київ Україна з доставкою Ви можете на нашому сайті, зателефонувавши за номерами вказаними на сайті.

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок. Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок. Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.