Найчастіші питання клієнтів про акумулятор Мутлу

Mutlu Image

Як працює акб Мутлу?

АКБ вміє запасати енергію, яка в разі потреби вміє трансформуватися в електричну енергію. Ця електроенергія застосовується системою запалювання для того, щоб завести двигун машини. Акумулятор теж може використовуватися для харчування світлотехнічного обладнання та інших аксесуарів в машині. У разі відмови ременя авто генератора, акб в силах забезпечувати протягом якогось часу харчування будь-якої електричної системи.

На що звернути увагу при покупці акб Мутлу?

Головне, що необхідно розуміти - це потрібний розмір і потужність. Потужність мається на увазі, що Ви повинні знати яке електрику холодного запуску ССА, щоб була можливість завести мотор. Також Ви повинні цікавитися завжди гарантією. Наш магазин надає гарантію, проте, якщо Ви купуєте в іншому місці акумулятор не маючи гарантійного талона, то знайте, що можете мати справу з шахраями.

При заміні акб або його зачистці (клем на полюсах) чому важливо спочатку від'єднувати дріт мінусовій клеми?

На початку необхідно дізнатися, яка система заземлення має авто. Якщо в системі із заземленням негативної клеми ви першим від'єднуєте провід від правильного полюсного штиря, є ризик появи іскри. Це могло б мати місце, якщо металевий інструмент, яким ви користуєтеся для від'єднання проводу від позитивного штиря, стикається з практично будь-якого металевого частиною авто. Якщо ви працюєте біля автомобільного акумулятора, може статися вибух батареї. Слідчо виключно важливо першим від'єднувати дроти від заземленого полюсного штиря.

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок. Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок. Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.