Як підготувати акб до зберігання на зимовий період

Mutlu Image

Час від часу у власників будь-якої марки авто буває необхідність залишати акб на зберігання в гаражі або іншому відповідному місці. А в свою чергу батарея, як ми знаємо має таку характеристику, як самостійний розряд. Тобто навіть якщо Ви залишите повністю новий акумулятор на полиці протягом декількох років, то потім, повернувшись до нього можете бути не дуже приємно здивовані, тому як він повністю опиниться вирядженим і не придатним вже для використання.
Тому зберігати автомобільний акумулятор потрібно правильно, а найголовніше потрібно враховувати порядок дій, який необхідно виконати і, звичайно ж, термін на який ви хочете залишити акб без роботи.
У тому випадку, якщо ми говоримо лише про сезонне «консервування», наприклад, зимовий період часу, то складності в його зберіганні особливих не буде, для цього достатньо буде лише здійснити наступні дії:

відключити клеми, спочатку мінусову, а потім тільки плюсову і після цього зняти акумулятор;
зберігати акумулятор в приміщенні температура в якому буде від 18-24 ° С;
в зимовий період потрібно пам'ятати також про те, що АКБ необхідно заряджати хоча б один раз на місяць. Струм повинен бути складовим 10% від ємності;
якщо є необхідність, то потрібно доливати дистильовану воду.

Ці правила - це і є легкий спосіб для того, щоб безпечно і без втрат зберігати в зимовий сезон акумуляторну батарею. Якщо Ви будете користуватися цим способом, то в будь-який момент зможете встановити акб знову в машину і використовувати його.

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок. Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок. Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.