Як зберігати акб довго і не зіпсувати батарею

Mutlu Image

Коли Вашим завданням є тривале зберігання акумуляторної батареї, коли Ви хочете поставити її на полицю і забути про неї на роки, однак хочете, щоб батарея була в робочому стані, а не виявилася повністю розрядженою і не придатною до використання, то потрібно робити відповідні дії і користуватися відповідними правилами.

Перед тим, як поставити акб на зберігання тривалий час, батарея повинна бути повністю зарядженої;

З банок необхідно злити весь електроліт;

Дуже добре вимити дистильованою водою всю внутрішню частину корпусу;

Необхідно влити в середину акб 5-відсотковий розчин борної кислоти.

У тому випадку, коли Ви захочете повернутися і використовувати знову цю батарею, Вам потрібно буде зробити пропорційно зворотний процес:

Спочатку необхідно буде повністю зливати борну кислоту;

Все дуже добре промити всередині дистильованою водою;

Заповнити весь корпус акб необхідним обсягом електроліту;

Зарядити акумулятор спеціальним зарядним пристроєм.

Ці правила допоможуть Вам зберегти в робочому стані акб тривалий час в період простою, так Ви можете зберігати акб протягом декількох років, після чого знову дістати її і почати користуватися, як новенькою.

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок. Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок. Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.