Факти про акумулятор, які Ви не знали!

Mutlu Image

Ви вже багато знаєте про автомобільні акумулятори, Вас вже нічим не здивувати, однак давайте ми спробуємо, а ви відповісте знали Ви це чи ні?

Існують різні міфи, перший з яких Вам можуть «впраріть» в магазинах з продажу акб, він звучить, як:

Ви не знайдете акумулятора краще! Його просто не існує!

Сьогодні вважається, що традиційна технологія виготовлення стартерних АКБ, де використовувався маслосурьмяністий сплав, вже не актуальна. Це правда, нинішні акумулятори дійсно містять в собі мінімальне включення сурми. Більше почали використовувати добавки срібла, кальцій і інші компоненти складу, які будуть перешкоджати утворенню сульфату, завдяки чому термін експлуатації буде довший. Нинішні технології допомогли створити акумулятори набагато стійкіше до повторюваних циклів розряд / заряд, збільшили пусковий струм. Гібридні акб за ціною дорожче звичайних з вмістом сурми, а кальцієві можуть страждати від розрядів. Вибір технології завжди залишається за покупцем, який знає всі ці технічні нюанси, тому говорити про те, що кращий акумулятор годі й шукати - це питання досить спірне.

Взимку в мороз перед запуском двигуна короткочасно потрібно включити фари.

Це дійсно правда, така технологія дозволить Вам «розбудити» машину, (акумулятор) за рахунок чого досягається велика концентрація електроенергії. Існують противники такого методу, які стверджують, що короткочасний розряд абсолютно не нагріває акб, а навпаки охолодить його. Провели з цього питання навіть ряд тестів автолюбителі, де з'ясувалося, що така методика все-таки дає свої позитивні результати.

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок. Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок. Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.