Те, про що Ви давно хотіли дізнатися про акумулятори!

Mutlu Image

Нам часто задають питання на які ми хотіли б відповісти в даній статті, так як ми хочемо, щоб наші клієнти та читачі були максимально поінформовані про важливі особливості взаємодії з акумуляторними батареями, особливо з тієї торговою маркою, яку ми реалізуємо в Україні (Мутлу). Отже, поїхали, Ваші питання:

Чи перешкоджає низька температура нормальному заряду АКБ?

Коли низькі температури, то знижується приймаюча особливість акб. Якщо ситуація може бути ускладнена нетривалими, але частими поїздками по місту де Вас чекають численні пробки і простої, то акб доведеться міняти частіше, тому що вона у вас повністю розрядитися і відновити її буде вже неможливо, на жаль. Щоб не виникало подібних ситуацій, то в зимовий період часу року батарею необхідно заряджати, а для цього дуже добре підійде спеціальний зарядний пристрій для автомобільних акумуляторів.

Чи можна робити заміну акб при працюючому двигуні?

Звичайно, ні, це виключено, заміна акб при працюючому двигуні неможлива. Це дуже небезпечно і навіть може привести до виходу з ладу повністю всієї системи електрообурудованія.

Чи можна «прикурити» від машини з електро запалюванням?

Можна. Існує думка, що це небезпечно, але головне при цієї дії завжди дотримуватися одне дуже важливе правило - при запуску двигуна запалювання на «донора» завжди повинно бути вимкнено!

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок. Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок. Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.