Заходи безпеки при обслуговуванні акб

Mutlu Image

Сама конструкція авто акумуляторів різних брендів практично не особливо відрізняється. Акумулятори мають свінцові електроди, які укладені в міцний пластиковий корпус, вони занурюються в електроліт, що складається з сірчаної кислоти і дистильованої води. Якщо у вас є пізнання в хімії, то ви повинні розуміти, яка небезпека може зберігатися в тому, якщо невірно використовувати свинцево-кислотний акумулятор.
Тому існують певні заходи безпеки, дотримуючись яких ви не зіткнетеся з проблемами при поводженні з акб.

Якщо ви будете обслуговувати акумулятор, який вимагає доливання води, то необхідно працювати в спеціальних рукавичках гумових та одязі, який буде закритого типу. Таким чином ви уникнете потрапляння сірчаної кислоти на шкіру.
Уникайте потрапляння будь-яких іскор в ту зону, де ви здійснюєте обслуговування акумулятора. Це може бути небезпечно тим, що в момент зарядки акб електроліт буде закипати і починатися активне виділення водню, в свою чергу він буде з'єднуватися з повітрям і може утворитися вибухонебезпечна ситуація.
Зарядку акб потрібно обов'язково проводити спеціальними зарядними пристроями, а не «кустарними» методами. Тому як порушення техніки безпеки може призвести до сумних наслідків типу пожежі, травм і тому подібних неприємних ситуацій.
Не пробуйте заряджати акумулятор якимись екстремальними режимами заряду, тому що не всі схеми з якими ви можете зіткнутися в інтернеті є робочими. Якщо Ви не хочете вивести з ладу свою батарею, то користуйтеся класичними і всім відомими методами.

Акумулятори Мутлу є високоякісними і стійкими до різних температурних режимів, якщо Вам необхідна допомога з вибором акб конкретно для вашої марки авто - наші фахівці завжди допоможуть Вам здійснити правильний вибір.

При виборі акумуляторної батареї остерігайтеся підробок!

Рекомендуємо купувати товар в спеціалізованих магазинах або у офіційних представників компанії. Наша фірма є офіційним представником реалізованих акумуляторів Mutlu в Україні!

Варіанти оплати:

Готівковий розрахунок. Ви можете оплатити Ваше замовлення готівкою при отриманні товару. Оплата готівкою актуальна виключно при доставці товару по Києву.

Безготівковий розрахунок. Ми є платниками ПДВ. Безготівковий розрахунок можна здійснити в касі відділення будь-якого доступного Вам банку. Замовлення буде доставлений після оплати за реквізитами нашого інтернет-магазину.